Vaše lice i tijelo - pomlađeni

Vaše lice i tijelo - pomlađeni

Biostimulacija, lifting kože lica i tijela, ublažavanje tih upornih i dosadnih bora… Kako sve to postići na način na koji svi to želimo: bez da bude jako uočljivo i da se "vidi iz aviona”, a opet da izgledamo svježe, pomlađeno i jednostavno ljepše?
Već tijekom tridesetih godina našeg života postaju vidljive promjene na koži u smislu ranih znakova starenja. Od sada vam nudimo širok spektar usluga pomlađivanja i neagresivnih estetskih korekcija - uz stručni medicinski nadzor. Možete se opredijeliti za čitav niz tretmana tretmane lica i tijela, od biostimulacije vlastitim matičnim stanicama, preko tretmana liftinga kože lica i tijela, vitaminskih koktela uz pomoć elastina, kolagena i hijaluronske kiseline (popularne mezoterapije), otapanja masnog tkiva i celulita na kritičnim zonama tijela (poput trbuha, bedara, nadlaktica ili koljena), pa sve do ublažavanja i brisanja bora lica tretmanima na bazi hijaluronskih filera i botoxa. Stručno, učinkovito i bez kirurških zahvata, za sve žene (i pokojeg muškarca:) bez obzira na godine.


 
Zatražite besplatne konzultacije  

 

1. Biostimulacija matičnim stanicama

Matične stanice se iz Vaše krvi aktiviraju nukleotidnim bazama (gradivne jedinice DNA) te se dobivena otopina obrizgava neposredno ispod površine kože lica, vrata i dekoltea. Rezultat je koža kojoj ste vratili vrijeme unatrag - glađa, poboljšanog tonusa, bez onog dosadnog sivila. Pogodno za svaku životnu dob, aspolutno bez ikakvih kontraindikacija. Koliko često je potrebno ponavljati tretman? Ne ćešće od 6 mjeseci.

 

2. Lifting kože lica i tijela

Provodi se otopinama na bazi molekule skraćeno nazvane DMAE - ova molekula izaziva trenutačno zatezanje mišića potkožnog tkiva, vitamina B3 te koenzima Q10. Efekt je vidljiv unutar 10 minuta od aplikacije,a aktivnost sastojaka traje idućih nekoliko dana. Osnovni tretman uključuje 4 posjete u razmacima od 7-10 dana, nakon čega se preporuča ponoviti postupak jednom svakih 3-6 mjeseci.
 

3. Vitaminski kokteli za osvježavanje i pomlađivanje kože lica

Kokteli na bazi vitamina A, B, C i E, elastina, i hijaluronske kiseline. Rezultat - koža izgleda svježe, pomlađenje, i jednostavno bolja. Ovaj tretman se preporučuje za korekciju kože koja već pokazuje znakove starenja ili za prevenciju u mlađih osoba bez izraženih bora. Osnovni početni tretman uključuje 4 posjete u razmacima od 7-10 dana, nakon čega se preporuča ponoviti postupak jednom svakih 3-6 mjeseci
 

4. Otapanje masnog tkiva i razgradnja celulita

Riječ je o snažnim enzimatski kokteli koji uništavaju masne stanice te razbijaju mrežu vlakana i zarobljene vode koji stvaraju onu nesimpatičnu površinu kože poput kore od naranče - masne stanice se nepovratno eliminiraju te njihovi netoksični ostaci izlučuju iz tijela. Pogodno za svaku životnu dob a mogu se tretirati nadlaktice, trbuh, bedra te zona koljena. Aktivnost preparata traje tijekom 3 tjedna, a rezultat je gubitak masnog tkiva nekirurškim putem uz predivan estetski efekt.
 

5. Hijaluronski fileri

Ova vrsta filera, direktnim ubrizgavanjem u bore dovode do njihove redukcije - bore postaju pliće i manje vidljive. Fileri niže molekularne gustoće smanjuju vidljivost podočnjaka a zbog velikog afiniteta za vodu koža dodatno postaje hidratizirana, lijepe ružičaste boje. Efekt je vidljiv odmah - riječ je o učinkovitom, ali iznimno diskretnom tretmanu.

6. Brisanje bora baby botox-om

Riječ je o botoxu blaže koncentracije čime se ne gubi efekt brisanja bora, ali se izbjegava izgled "smrznutog” i "začuđenog” lica - najkorišteniji za bore "smijalice” uz oči kao i "mrštilice”  koje se često stvaraju na  pordručju čela. Učinak je vidljiv već nakon par dana, a pun efekt nakon 7 dana.

 
Želite li probati nešto od navedenog? Osjećati se bolje, svježe, privlačnije, mlađe i jednostavno ljepše? Naravno! Obratite nam se ukoliko imate dodatna pitanja i tijekom izravnih konzultacija odlučite što je najbolje za Vas.

Ljepota dolazi iznutra, ali ima nešto i izvana:)
 
Vidimo se u Viadentu!
 
Savjetujte se s našim doktorima